Chrome Bunnies Rúdtánc Iskola és Rúdsport Egyesület Pécs

Dombai Szilvia, a Chrome Bunnies Rúdtánc iskola tulajdonosa és alapítója 2010-ben kezdett el a rúdsporttal foglalkozni. 2013 –ban megalapította a Pécsi Chrome Bunnies Rúdtánc stúdiót, amely jelenleg Pécs legnagyobb rúdsport iskolája. Az iskola Pécsett, a Timár utca 23-as szám alatt hétfőtől- szombatig minden délelőtt és délután szeretettel várja régi és leendő vendégeit!

Szilvia számos nemzeti versenyen vett részt azóta, kiemelkedő eredményeket szerezve. Hajlékonysága, ereje, technikai tudása a legjobbak táborát erősíti Magyarországon. Vendégei számára igazi példakép, támogató edző, barát.

Számos tanítványa indult el országos versenyeken szép eredményeket elérve, kiváló csapattal a háta mögött több fellépésen vannak túl, népszerűsítve ezt a saját testsúlyos, nagy erőt kívánó sportot. Több tanítványa iskolája megnyitása óta vele, egy csapatban élvezi, hogy a rúdsportban mindig újabb és újabb elemeket tanulhatnak meg, sajátíthatnak el önbizalmat adva mindenkinek.

A Pécsi Chrome Bunnies Rúdtánc Iskola szeptembertől - a PTE Táncoló Egyetemmel közös megállapodást kötve - fogadja a PTE hallgatóit, dolgozóit is. Hiszen már most számos hallgatója, volt hallgatója és jelenleg is dolgozója tagja a Chrome Bunnies csapatának.

A Jubileum 650 PTE Nap alkalmával egy mobil rudat használva láthatjuk előadásukat, melyben Szilvia tanítványaival lép fel.

Az előadás címe: Castle

Fellépők:

  • Dombai Szilvia
  • Demjén Szilvia – Közgazdaságtudományi Kar (KTK) volt hallgatója
  • Fancsali Orsolya – Bölcsészettudományi Kar (BTK) volt hallgatója
  • Ludvig Zsuzsanna – Bölcsészettudományi Kar (BTK) volt hallgatója
  • Sándor Diána – Műszaki és Informatikai Kar (MIK) volt hallgatója
  • Szennyai Tímea
  • Végh Edit – Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (KPVK) volt hallgatója, Művészeti Kar (MK) dolgozója
  • Walfart Szabina – Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (KPVK) volt hallgatója,
  • Fülöp Hanna - PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium Deák Ferenc Gimnáziuma és Általános Iskolája

 

Koreográfus: Dombai Szilvia, Sándor Diána Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar (KPVK) volt hallgatója,

További információ:
https://www.facebook.com/rudtancpecs/?fref=ts

e-mail: szilviadombai78@gmail.com
Telefonszáma: 30/643-9179