Rádió1 Pécs

A Rádió 1 lendületes zenei kínálatával, helyi és hazai előadókkal, állandóan friss lokális hírekkel, közéleti információkkal áll a hallgatók rendelkezésére.
A Goldfish® by Whitereport.hu & Ipsos elmúlt években végzett médiakutatásai alapján a Rádió 1 Pécs a megye legismertebb és legnagyobb eléréssel bíró médiuma. Ezáltal a hirdetők számára számára a legnagyobb hatékonysággal bíró megjelenési felület. A Rádió 1 helyi ismertsége 95%-os, az online adása Magyarország leghallgatottabb vidéki online rádiója.

Helyszíni kitelepülés:
A rádióban való megjelenések egyik hatékony formája a helyszíni kitelepülés. Ezen kampány tartalmaz egy egyhetes adásbeli beharangozó promóciót, illetve az adott eseményen, rendezvényen való megjelenést (az ügyfél kérése alapján a partner üzletében, telephelyén, rendezvényén stb.). A megrendelőnek — a népszerűség-, illetve az ismertség-növekedés mellett — a rádiós reklámszolgáltatáson kívül a helyszínen adott élő műsor, illetve aktivitás is jelentős forgalomnövekedést generálhat.

A helyszíni műsorunk nemcsak a rádióhallgatókat, hanem a kitelepülés környezetében élőket is megmozgatja, a Rádió 1 munkatársai folyamatos helyzetjelentést adnak a hallgatóknak a helyszíni történésekről, ezzel is növelve az érdeklődők számát az eseményre.

További információk: http://radio1pecs.hu/